maanantai 6. toukokuuta 2013

feeling beautiful

Olin lauantaina Sokoksella ja löysin vaikka mitä kivaa. Pari juttua tarttui mukaan hetken mielijohteesta, kun taas toisia olin etsiskellyt jo hetken. Oon tosi innoissani kaikista näistä!


Tässä nämä harkitut tuotteet. Toinen on siis kasvonaamio, joka vedetään irti lopuksi - Freeman Facial Peel Off Mask. Tämän tuoksu ei ehkä ole suosikkini, mutta tykkään tästä muuten tosi paljon! Vieressä on Doven päivettävä kosteusvoide vaalesta normaalille iholle - Dove Summer Glow. Olin tosi pettynyt siihen Nivean itseruskettavaan, joten toivotaan että tämä toimii. Jos tämäkään ei osottaudu hyväksi niin sitten kyllä luovutan näiden itseruskettavien suhteen, sen verran mennyt jo näihin rahaa ja aikaa...


Sitten vähän meikkejä!

Tämä on ehdottomasti paras kokeilemani puuteri. Kyseessä siis Rimmel London Stay Matte, sävy 005 Silky Beige.



Tämäkin tuote on Rimmeliltä, kohta selviää miksi ;) En ole koskaan käyttänyt Rimmelin poskipunia, mutta tämä näytti aivan ihanalta! Tämä on siis Match Perfection Blush, sävy 002 Light/Medium.

Ja tässä syy miksi kaikki meikit oli Rimmeliä :) Eli sain tämän Match Perfection Bronzerin uterin kun ostin kaksi Rimmelin muuta tuotetta. Sävyltään tämä on 002 Medium, täytyy toivoa ettei ole liian tumma minulle.

Ja tässä vielä viimeinen ostos. Isadoran kynsilakat on enemmän kuin loistavia hinta/laatusuhteeltaan ja tämä oli vielä alennuksessa. Väri on 729 Marzipan, and I love it! Nyt olen kerännyt itselleni yhtä lukuunottamatta täydellisen värikokoelman tälle kesälle, jes!

// So here are some make up/ beauty products that I bought from Sokos last Saturday. There is a Translation bar in the right side of the blog, and I also wrote the product names in pink so it is easier for you to see them :)


 




29 kommenttia:

  1. Mulla on kans tota kasvonaamiota ja on tosi hyvää :)! Muuten sit ku oot käyttäny tota Dovea, niin voisitko kertoa sun mielipiteen siitä ? :) ja että millainen koostumus siinä on ja vaikuttaako se rusketukseen heti, vai vasta pikkuhiljaa ja asteittain ? :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on kans tota Rimmelin puuteria ja se on kyllä varmaan hinta-laatusuhteeltaan paras koko maailmassa!

    VastaaPoista
  3. this products are super! pure love

    I'd love you to take part in my TWO WINNERS GIVEAWAY. The luckiers will win Louboutin and Prada shoes and handbags. (by courtesy of Luisa Via Roma)

    High fashion is also for you. <3

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana blogi! Jään seurailemaan. :)

    http://emes-summer-blog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Heips! Kiitos kommentistasi! Ihana blogi sulla, ja noi Rimmelin puuterit on kyllä toimivia! Liityin sun lukijaksi, liitythän säkin mun! :) xx MJ

    VastaaPoista
  6. Love the blush!
    www.supongoestilo.blogspot.nl

    VastaaPoista
  7. You so inspired me to do a facial tonight :D

    xx

    VastaaPoista
  8. Oon ihan rakastunu noihin Isadoran wonder nail kynslakkoihin. Voisin hamstrata kaikki ne söpöt uudet pastellisävyt! :)

    VastaaPoista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Nice products, love the rimmel blushes :) BTW, I'm a new follower via GFC, it would be amazing if you could follow me back, to stay in touch <3


    xx,
    thefashiondreamcatcher.blogspot.pt

    VastaaPoista
  11. Olen itse ainakin pitänyt Doven summer glow:sta! Se antaa mielestäni aika luonnollisen tuloksen! :)
    xx J

    VastaaPoista
  12. Dove Summer Glow & Rimmel Stay Matte are two of my fav products :) <3

    Robyn Joy xox
    http://robyynjoyy.blogspot.com

    VastaaPoista
  13. Mäkin liityn ton Rimmelin puuterin hehkuttajien joukkoon! On kyllä hyvä ja edullinen tuote :) Ja hei, enkö olekaan ainut kellä ei vaan toimi itseruskettavat? En tajua mikä siinä on, mutta onpa kuinka vaalea sävy tahansa ja "astettain päivettävä lopputulos" niin seuraavana aamuna oon aina poikkeuksetta oranssinkirjava.. huokaus. :D

    VastaaPoista
  14. Ihania ostoksia!:) Nuo kasvonaamiot ovat hyviä!:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.com/

    VastaaPoista
  15. Mulla on ollut kyseistä kasvonaamiota ja on kyllä super hyvää.♥

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  16. ton merkin kasvonaamiot sun muut on oikeesti ihan sairaan hyviä hintalaatusuhteeltaan! :D

    VastaaPoista