lauantai 6. heinäkuuta 2013

benefit make up kit


Moips! Ajattelin tässä postauksessa esitellä tämän mun Pariisista ostetun Benefitin meikkijutskan (:D). Pakkauksen nimi on Feelin' Dandy Perk Me Up... Lip & Cheek Kit. 
Ostin tämän paketin Sephorasta ja hintaa tällä oli n. 30 euroa. Pakkaukseen siis sisältyi highlighter, Posie tint (kynsilakkamainen neste, jota voi käyttää huuliin tai poskiin), varsinainen poskipuna sekä huulikiilto.
Pakkauksessa tuli tuollainen opasvihkonen, jossa neuvotaan esimerkiksi tuon Posie Tintin käyttöä. Pakkauksesta voisi luulla, että tuo posie tintin väri olisi tosi tumma, mutta oikeastaan se on aivan super vaalea. Itselläni se ei oikeastaan erotu huulista, joten luulen, että se päätyy poskipuna käyttöön. Tuon highlighterin suhteen mulla oli kovat odotukset, ja ne on kyllä täyttyneet. Aivan mahtava tuote!

Tästä huulikiillosta tykkään paljon! Sävy on tosi kimalteleva, joka sopii mun mielestä ihanasti kesään. Myöskin koostumus on loistava ja tuote pysyy hyvin huulilla, eikä ole liian 'tahmainen'.


Tätä poskipunaa en vielä ole ehtinyt testaamaan, mutta ainakin kädellä tuo sävy näyttäisi sopivan mulle hyvin.Tykkään paljon tuollaisista pinkin persikkaisista poskipunista, joten luulen, että tämä pääsee kovaan käyttöön!

Oletteko te käyttäneet Benefitin tuotteita? Mitä olette tykänneet?

♥♥♥

18 kommenttia:

  1. Vähän kiva, mäki haluun tollasen! :-)

    tuuliemiliaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Eikää en kestä, mäki haluan!:D Unelmoin aina kaikista benefitin tuotteista, mutta toistaseks en omista yhtäkään :( Oon kyllä porukoille vähän vinkkaillut tuliaistoiveita Sephorasta ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, nämä Benefitin tuotteet on kyllä ihan parhautta :)

      Poista
  3. Ihanan näkönen, en oo kyl ikinä testannu, mut kaverit on kehunu! ;) Siis onks nää kaikki hiljattain postatut meikki ostokset sielt Pariisist? Oon nimittäin haikaillu tollasta naked palettii... :)
    I think I'm perfect

    VastaaPoista
  4. äää mäkin haluan!! persikkaiset poskipunat..ahh<3

    VastaaPoista
  5. Niin ihana!:) En ole ennen ees kuullut noista tuotteista, mutta ehdottomasti haluan kans tuollaisen!:D

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Ihana blogi sulla!! :-)♥
    http://linssin-takana.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana blogi♥ Tykästyin heti kun näin! :) Liityin lukijaksi.♥
    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Benefit is my favourite make-up brand! That set looks amazing!

    andrea-herinfinitevariety.blogspot.co.uk

    VastaaPoista