perjantai 19. heinäkuuta 2013

lauren conrad

Heipsun! Ajattelin tehdä postauksen näistä Lauren Conradin kirjoista, kun niistä on tullut aika paljon kysymyksiä :) Omistan siis kaikki nämä L.A Candy ja The Fame Game romaanien osat. Olen ostanut omat kirjani Akateemisesta kirjakaupasta, hinta on ollut 11.90€. Tykkään lukea englanniksi, siksi kirjat eivät ole suomeksi. Olen myös todennut, että suomenkielisten kirjojen tyyli on vähän erilainen, jonka takia tykkään lukea ihan alkuperäisteoksia.Vaikka molemmat sarjat ovat hyviä, pidän enemmän L.A Candystä. The Fame Game on jotenkin liian kliseinen, eikä nappaa mukaansa noin hyvin kuin edeltäjänsä. Suosittelen kuitenkin molempia sarjoja lämpimästi, mikäli pidätte chic lit-tyylisistä kirjoista.Tässä vielä kaikki kirjat.
Oletteko te lukeneet LC:n kirjoja? Mitä pidätte?

 ♡

14 kommenttia:

 1. en oo itte lukenu ku toi englannin taito ei oo vielä ihan huippua. oon opiskellu sitä nyt yli 4 vuotta mutta sulla on ihana blogi ja kiva ku postaat aika usein. löysin sun blogiin "aadaviola" blogin kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehottomasti kattoa näiden suomennetut versiot, sen verran hyviä kirjoja nämä ovat :) Kiitos paljon, ihanaa kun tykkäät<3 Haleja sinne!

   Poista
 2. Oon pitkään kans halunnu lukee noi, mut en ikinä saa aikaseks käydä kirjakaupassa:D Ihana blogi sulla! :)

  VastaaPoista
 3. Olisit voinu kerto et mitä nois kirjois kerrotaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu :D Ajattelin kuitenkin pitää postauksen aika lyhkäisenä, sillä netti on täynnä artikkeleita noiden kirjojen juonista :)

   Poista
 4. Pitää varmaan lähteä ostamaan joku laurenin kirjoista ainakin! Muistatko paljo se kirja makso mikä sulla on usein esiintyny täällä blogissa, viimeks siinä kun esittelit sitä meikkipalettia niin se oli siellä alla! :)

  Mymustacheworldblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eli se on LC:n Beauty kirja. Hintaa sillä oli Hulluilla Päivillä sellaset 10 euroa, muuten luulisin hinnan olevan siinä 20 euron paikkeilla. Oon tehnyt kirjasta postauksen, jos haluat kurkata: http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/2013/06/lauren-conrad-beauty.html

   :)

   Poista
 5. Millä oot tehny ton bannerin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tehnyt sen iPadilla, eri ohjelmilla kuten PicsArt ja Phonto :)

   Poista
 6. Vähän sulla on paljon noita kirjoja!:) Itse en oo viel lukenut noita yhtään, mutta ehkä joskus luen:)

  VastaaPoista
 7. oih ompas sulla ihana blogi! upeita kuvia:)

  VastaaPoista