tiistai 30. heinäkuuta 2013

not yet but soon


Vaikka vasta ollaankin siirtymässä elokuun puolelle, niin ainakin omassa päässäni pyörii syksy - ja sen mukana myöskin kaikki ihanat vaatteet. Tälle syksylle mulla on neljä must have-tuotetta, jotka näkyykin yllä olevassa kollaasissa.

1. Trenssi. Omistan entuudestaan yhden trenssimäisen takin, mutta tälle syksylle haluan ihan perinteisen beigen värisen trenssin. Olen jo alkanut kiertelemään kauppoja sitä oikeaa takkia etsien, mutta toistaiseksi ei oikein ole tärpännyt. En halua trenssin olevan liian pitkä, mutten myöskään haluaisi lyhyttä yksilöä... No, onhan tässä vielä aikaa :D
2. Mustat korolliset nilkkurit. Olen löytänyt jo yhdet täydelliset yksilöt, mutta jostain syystä päätin jättää ne kauppaan... 
3. Nahkahansikkaat. Olen tähän asti käyttänyt vanhoja villahanskoja, mutta tälle syksylle haluaisin astetta tyylikkäämmät tassujen lämmittäjät :)
4. R-a-k-a-s-t-a-n neuleita! Tämän takia syksy on ihanaa aikaa, sillä voi ilmojen kylmetessä kääriytyä ihaniin villapaitoihin ja neuletakkeihin. Itselläni on vain muutama neuletakki, jonka takia tarvitsen vielä yhden luonnon valkoisen yksilön niiden kaveriksi. Tällä tavalla voin pidentää joidenkin kesäpaitojen käyttöaikaa.

Onko teillä joitakin must have-tuotteita tälle syksylle?

7 kommenttia:

 1. Trenssitakki on kyllä ihan täydellinen takki syksylle. Itselläni kävi tuuri ja löysin aivan täydellisen yksilön! Kannattaa kattoa trenssiä Zalandolta. :)

  VastaaPoista
 2. Oi tuo neule on aivan ihana, joku tollanen ois syksyks tosi kiva! :-)

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Oi että muakin himottas tollanen trenssi...


  http://mydreamlife3.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Itsekin ostin viime syksynä itselleni nahkahansikkaat. Ihanan lämpimät ja tyylikkäät!

  binjata.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Mulla on pelkästään mustia ja harmaita neuletakkeja, joten mulleki kyl kelpais luonnonvalkoinen (tai sitten beige) yksilö kaappiin. Sopis paremmi mun vaatteiden kanssa.

  VastaaPoista
 6. milloi 'linkkaa blogisi' parhaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi viikon alussa! :) Mukana on tooosi paljon blogeja ja porukalla on aikaa vielä huominen linkkailla omia blogejaan. Mutta varmastikin viimestään keskiviikkona :)

   Poista