tiistai 2. heinäkuuta 2013

urban decay

 Heippa! Ajattelin tehdä vähän tarkempia postauksia noista mun Pariisin meikki-ostoksista. Tässä ensimmäisenä tämä Urban Decayn Naked Basics paletti. 

 
Olin alun perin ostamassa sen kunnon Naked 2-paletin, mutta totesin sen olevan vähän turhan iso mun käyttöön. En juurikaan käytä luomiväriä arkimeikissäni, ainoastaan juhlameikissä.
 
 
Tykkään tästä paletista tosi paljon! Värit on sopivan neutraaleja, ja suurin osa on kaiken lisäksi vielä mattapintaisia. Hintaa paletilla oli 25 euroa, joka oli mun mielestä aika hyvä hinta tälle. Luomivärit on tosi hyviä ja pysyy luomilla koko päivän.
 
 
Tässä vielä kuva kaikista väreistä. Omat suosikkini ovat Venus ja Naked 2, koska suosin mahdollisimman vaaleita värejä silmämeikissäni. Tuota Crave-sävyä aion vielä kokeilla silmän rajaukseen, kunhan ehdin hankkia sopivan siveltimen siihen hommaan :)
Onko teillä millaisia kokemuksia näistä Naked-paleteista?
♥♥♥
 
// The translation tool is located in the right sidebar!


12 kommenttia:

  1. Oon itse metsästäny tuonlaista palettia, Suomessa 25 e on aika kova hinta tuollaiselle mutta ei Pariisissa :-))

    VastaaPoista
  2. Mäkin olen jo pitkään halunnut tuon kyseisen paletin, kun oon kuullut niin paljon hyvää siitä, mutta Suomesta en oo löytänyt tota :( Toi naked 2 sävy näyttää täydelliseltä! <3

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus taas! :-)

    tuuliemiliaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. I love UD!!

    xx

    http://www.madridforniagirl.com/

    VastaaPoista
  5. Tosi kivoja värejä tuossa paletissa, toimii monessa tilanteessa! :)

    VastaaPoista
  6. Tiedätkö saako tota luomiväriä suomesta?:) tai tilattua jostain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, eipä ole mitään tietoa :/ Luulisi että sitä voisi ainakin tilata?

      Poista
    2. en oo löytäny mistään :( harmittaa

      Poista
    3. Onpa tyhmää :/ Ehkä me saadaan tänne Suomeenkin Sephora jossain vaiheessa, niin nämä meikkivalikoimat vähän lisääntyisi.

      Poista
  7. 25euroa tosta paletista ei ole ollenkaan paha! Mulla itellä tätä ei oo, mut oon päässy pari kertaa kaverilta just tota samaa palettia testaamaan ja sopis mullekin arkikäyttöön niin hyvin- varsinki ku paletti on niin laadukas ja siinä on hyvä pigmentti niin se ei kulukaan niin nopeasti kuin halpis luomarit :) Mulla piti ostaa tää jenkeistä mut unohdin kokonaan- nyt jälkikäteen harmittaa kun tätä ei Suomesta vissiin edes saa :(

    VastaaPoista
  8. Mä olen itse käyttänyt Nakedin ekaa palettia pari vuotta ihan päivittäin, paras ostos ikinä vaikka maksoikin 40 euroa! :) Veikkaan, että kun se alkaa olla huonossa kunnossa niin ostan sen Naked2 paletin.
    x Stella x

    VastaaPoista