keskiviikko 7. elokuuta 2013

back to school - essentials

 
Moips! Niinkuin jo viime postauksessa kerroin, niin olen alkanut jo keräilemään tavaraa kouluun. Eilen kävin ostamassa viimeisetkin kirjat ja vihot, eli nyt olenkin valmis palaamaan koulun penkille!
 

Pistin myös huoneeni uuteen uskoon tuossa viikon alussa. Siivosin kaapit tehden tilaa uusille kirjoille sekä muutin vähän tavaroiden järjestystä.
 


Ostin tuon vihkosen ja kansion Tiimarista parilla eurolla/kpl. En ole mikään suuri Paul Frank fani mutta näiden värit (ja nuo söpöt cupcakesit) tekivät vaikutuksen! Rakastan kirkkaita värejä koulujutuissa, niiden avulla vaan saa uutta energiaa opiskeluun, hah!
 

 
Tykkään käyttää näitä ohuita Stabiloita muistiinpanojen tekemisessä. Tekstistä tulee ihanan näköistä ja ainakin itse saan aikaiseksi tehokkaammat tekstit, kun tärkeät kohdat voi kirjoittaa eri värillä :-) Tässä pakkauksessa oli mukana perusvärien lisäksi viisi neon-väriä, too cute!
 
Ihanaa päivää murut!
 
  


16 kommenttia:

 1. Oi tollaset neonväriset stabilot on pakko saada! :-)

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mä huomasin lehdes mainoksen noista neonvärisistä stabiloista :D Haluisin noi kans, jos niitä myytäis eriksee. En nimittäin viitti ostaa noiden neonvärien takia uutta kokonaista pakettii :/

  VastaaPoista
 3. missä koulussa oot, ei siis koulun nimee vai siis amis/lukio ja millä luokalla? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon lukiossa, menen nyt kolmoselle mutta oon neljän vuoden ohjelmas :)

   Poista
  2. Okei (: mitä sellanen neljän vuoden ohjelma meinaa? Tai siis mite se vaikuttaa sun koulunkäyntii?

   Poista
  3. Elikkä normaalistihan lukiosta valmistutaan kolmessa vuodessa, niin mä valmistun yhen vuoden jäljessä eli käyn lukiota neljä vuotta :) Lukio opiskelu on ihan samanlaista käy kolmessa tai neljässä vuodessa, ainoastaan lukion pituus vaihtelee :) Toivottavasti osasin selittää tarpeeks hyvin, aivot alkaa olemaan jo tuolla unten mailla tähän aikaan :D

   Poista
  4. Okei (: miks käyt neljäs vuodes? X)

   Poista
  5. Sen takia etten oikeen ole osannut päättää mikä musta tulee isona :D Ensin halusin asianajajaksi ja aloin lukemaan yhteiskuntaoppia mutta kevään aikana totesin ettei se ole mua varten vaan haluan jotain muuta :)

   Poista
 4. ite en vois elää ilman stabiloita kun muuten muistiinpanot ois niin tylsiä! sulla on tosi kiva blogi:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä ;D Kivoja kuvia btw! :)

   sofi-stop-for-a-minute.blogspot.fi

   Poista
 5. Voitko tehä joskus raaka kananmuna haasteen tai sitten smoothie haasteen??

  VastaaPoista