maanantai 19. elokuuta 2013

bedroom newbies.

Heippa!
En osta huoneeseeni kauhean usein uusia juttuja, mutta nyt kesän aikana olen tehnyt pari löytöä sekä muutellut vanhojen esineiden järjestystä. Alan olemaan aika tyytyväinen huoneeseeni, mutta multa puuttuu edelleen täydellinen peili... Edellisessä postauksessakin vilahtanut peili ei siis todellakaan (:-D) ole pysyvä vaihtoehto, vaan etsinnässä olisi paljon suurempi yksilö.Suosikkikirjat on saaneet näkyvämmän paikan mun valkoisen lipaston päältä. Ihanaa kun kohta voi taas poltella kynttilöitä pimeiden syysiltojen piristämiseksi. En ole vieläkään raaskinut polttaa tuota takana olevaa isoa tuoksukynttilää... Se on ihan liian söpö :-D Haluisin super paljon jonkunlaisen Yankee Candlesin täksi talveksi, tietääkö joku mistä niitä saisi?Tässä yksi uusista tulokkaista. Tämä ei nyt periaatteessa ole mikään varsinainen sisustusjuttu, mutta musta se on niin ihana että pidän sitä mielelläni esillä. Tämä löytyi Keski-Suomesta jostain super pienestä kyläkaupasta muutamalla eurolla. I love it!


13 kommenttia:

 1. Ihania yksityiskohtia sun huoneessa! En itsekään lähes koskaan osta huoneeseeni mitään, mutta kaipa sitä pitäisi.

  binjata.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja sun huoneessa!:)

  VastaaPoista
 3. Yankeen kynttilöitä saa mm Nelly.com sivulta ja erinäisistä pienistä sisustuskaupoista, itselläni on iso purkki french vanilla kynttilää, se on aivan paras :) Myös strawberry buttercream on ihanaa!
  Stella xx

  VastaaPoista
 4. Joku ehtikin jo vinkata että Nellystä löytyy noita Yankeen kynttilöitä. Jos lasisia versioita kaipaat niin kurkkaseppas täältä: http://www.tdcircus.fi/verkkokauppa/index.tmpl?sivu_id=120;ryhma_id=74 :)

  VastaaPoista
 5. Aivan superihana blogi :3 Kirjoitatkin melkein joka päivä <3

  VastaaPoista
 6. ihana banneri <3

  kurkkaathan
  ❤ twostars-inthesky.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana tyttömäinen ja hempee ulkoasu ja myös kuvat!! <3

  http://heavenonearth-juuuli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Ihanan tyttömäinen blogi :)

  VastaaPoista