keskiviikko 14. elokuuta 2013

i like me some glitter and gold

Heipsun! Olen tehnyt tässä viime aikoina aika paljon koruostoksia. Eniten olen etsiskellyt sopivia rose goldin (roosakulta, ruusukulta?? :-D) värisiä koruja Marc Jacobsin kellooni yhdistettäväksi. 


Löysin nämä ihanat rannekorut Accessorizesta. Nämä sopivat ihan täydellisesti kellooni, ja ovat muutenkin niin söpöjä :-) Rakastan noita niittikoruja, ne tuovat sopivaa tasapainoa muuten hyvin tyttömäiseen pukeutumiseeni.Noiden kultaisten pallojen viimeinen pari on just nyt mun korvissani, siksi puuttuvat kuvasta :-D Löysin tän setin H&M:ltä, ja taas kerran - I just loove it!

  
Nämä rusetit on tarkoitettu hiuksiin, mutta omat ranteeni ovat niin pienet, että aion käyttää näitä rannekoruina. Settiin kuului siis mattapintainen sekä tuollainen 'kiiltävä' rose gold-rusetti. Olen etsinyt ikuisuuden kultaista rusettirannekorua, ja nämä ovat ainoat vastaan tulleet. Onko jollakin tietoa missä myytäisiin kunnon rusetti rannekoruja?

 

9 kommenttia:

 1. Oi miten ihania <3

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. pretty :)
  http://metinearbata.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Tosi söpöjä kaikki :)
  xx J

  VastaaPoista
 4. Mä oon himoinnu kans noit käsikorui Accesorizesta! Aivan ihanat! Ehk viel täs joku päivä itekkin saan ne ostettuu:) Mäkin oon ettiny jotain hyviä, ei niin kauheen kalliita, rusettikäsikorui.. Eipä viel ainakaan vastaan oo tullu ko Ted Bakerin ihanuuskäsikorut ruseteil!<3

  http://chrisse-thesomeday.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. oi ihanat noi käsikorut ja aahh ihan mahtovat noi korkkarinilkkurit edellises postauskes!

  http://annisofia-asa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Kivat noi Accessorizen rannekorut! :)

  VastaaPoista
 7. ^^ kiitos kommenteista murut :-*

  VastaaPoista