lauantai 31. elokuuta 2013

its our party

Heipsun murut!
Pitkästä aikaa pääsen postailemaan teille uusin kuvin, jee! Olin viime viikonloppuna serkkuni juhlissa, ja onneksi ilma oli mitä parhain sekä seura mahtavaa.


Olin jo edellisenä iltana päättänyt laittaa päälleni Zaran mustan pitsimekon, joka onkin jo melkein neljä vuotta vanha. Tämän vuoksi aloitin pukeutumisen korupuolelta. Onneksi musta on niin helppo yhdisteltävä, ja päälle valikoitui kultaiset asusteet.
Mietin ensin, jos olisin laittanut tämän Pariisista ostetun vyön tuon mekon kanssa. Jostain syystä se ei kuitenkaan löytänyt tietään juhliin vaan tyydyin tavalliseen mustaan nauhaan, joka mekkoon alunperin kuuluu.
 

Muistakaapa käydä heittämässä vielä vikat kysymykset tuonne kysymyspostaukseen tai vaikka tähän postaukseen. 12 kommenttia:

 1. Ihana mekko! :-)

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Toi mekko on aivan super kaunis! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva blogi! Liityin :)

  http://believeinsmile-sanna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. sulla on tosi ihana blogi & nää kuvat on upeita! :-)

  http://happynooww.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana mekko ja upee tää ulkoasu! :)

  http://annnesii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Ihana asu, tosi söpö mekko!
  xx J

  VastaaPoista
 7. Sulla on aivan ihana blogi! Liityin ehdottomasti lukijaksi. Mistä tuo ekan kuvan rusettihelmikaulakoru on? Se on tosi söpö. :)

  Puuterikeiju

  VastaaPoista
 8. Ei voi olla totta et sulla on niin paljon samoja juttuja ku mulla:d sul on hyvä maku:) ja en oo tienny et täytät 18 näytät jotenki nuoremmalta-hyvällä tavalla;)

  VastaaPoista