keskiviikko 21. elokuuta 2013

my current favorites

Moikkamoi!

Tässä olisi teille muutama tämän hetkinen suosikkini, niin meikeistä kuin vaatteistakin.


Rakastan kaikenlaisia rasvoja, mutta tällä hetkellä suosin tätä Beauticologyn yksilöä, joka tuoksuu vaniljalle :-) Ihana!


En ole vielä tätä takkia ottanut käyttöön, kun noilla sadekeleillä pelkäsin että se menee likaiseksi.... Järkevää :-D Nooo, eiköhän tätä ehdi käyttää tässä syksyn aikana aika monta kertaa. Trenssi on siis Cubuksesta.


Huulikiillot! Olen nyt koulujen alettua kiintynyt taas erilaisiin huulikiiltoihin niiden helppouden vuoksi. Nämä kuluvat siistimmin pois kun huulipuna, joten lisäilyn kanssa ei tartte panikoida. Näitä on myös helppo lisätä ilman peiliä, mikä on tietysti plussaa :-) Suosikkejani ovat Diorin sekä Benefitin yksilöt.


Rakastan erilaisia kaulahuiveja, ja tällä hetkellä tykkäilen tästä H&M:n yksilöstä paljon! Huivi ei ole liian kuuma näin elokuussa, ja se tuo jokaiseen asuun kivaa kontrastia.

Tällaisia suosikkeja mulla on nyt. Mitä suosikkeja teillä on? 
☆  ♡

10 kommenttia:

 1. ittekki oon vähän pimahtanu huulikiiltoihin niiden helppouden vuoks :D esim. aamulla on kiire mut haluu vähän jotain "ehostusta" nii vetää huuliin vaa vähään hulikiiltoa :DD

  VastaaPoista
 2. Hajuvedet! Viimeksi ostin Taylor Swiftin Wonderstruck joka on aivan ihana! Ja nuo huulikiillot on kyl ihania kans. Pitäiskin hankkia semmonen! Ihana blogi sulla! Jatka samaan malliin :)
  savetheday-iida.blogspot.com
  Käy kurkkaamassa mun blogia jos haluat! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana takki! Tykästyin nyt koulun alettua huulirasvoihin, jotka antaa pientä väriä huulille. Hyvin helppoa eikä tarvitse miettiä leviämistä tai muutakaan.

  binjata.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus tällanen! :-)

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Näyttääpä ihanalta toi vanilla cupcake-voide :) Ja kivoja juttuja oot postaillut viime aikoina muutenkin, en vaan ikinä muista kommentoida!:\

  VastaaPoista
 6. Great outfit! Beautiful coat!

  Would you like to follow each other with GFC and Bloglovin '? Let me know :)

  Have a great weekend!
  vgolove1.blogspot.ru

  VastaaPoista
 7. Kiva postaus!

  http://josefiina-shine-a-light.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Sul on niin ihania tavaroita!!!!

  T. Jensky :D

  VastaaPoista