perjantai 20. syyskuuta 2013

summer 2013

Sain Reetalta kesä 2013 seitsemässä kuvassa haasteen, joten tässä olisi - mun kesä 2013 (tai no ainakin pari kuvaa siitä :-D)


Parhaiten mieleeni jäi tietysti Pariisin matka kesäkuussa. Voi kun menetin sydämeni tuollekin kaupungille! Niin monesti olen ikävöinyt noita katuja kävellessäni kouluun tuolla rivitalojen ja peltojen keskellä. Voin vannoa, että tuonne palaan asap!


Kesällä tuli syötyä vaikka kuinka paljon mansikoita.... Olisipa niitä saatavilla tuoreina ympäri vuoden! Varsinkin mökillä oli kivaa tehdä erilaisia hedelmäsalaatti mixejä kun lämpömittarit kohosivat sinne 30'c :-)


Porin reissu heinäkuussa oli sekin mahtava! Rakastuin kaupunkiin, sinnekin tulen varmasti vielä palaamaan :-) Aivan ihana kesämesta, ja Pori Jazzin aikaan tunnelma oli ihan katossa!


Rauhalliset aamut... Varsinkin kouluaamuina ikävöin niiiiiin paljon aamuja, jolloin voi rauhassa meikata ja syödä aamupalan. Nyt joka aamu menee samalla rutiinilla: meikki ja aamiainen alle 30 minuutissa.


Kavereiden kanssa vietetty aika on tietysti ollut enemmän kuin ihanaa. Onnistuin näkemään ystäviä super paljon tänä kesänä mikä oli mahtavaa! Mieleen jäi varsinkin serkkuni vierailu, jolloin käväisimme Porvoossa. Nyt muruseni vietteleekin vaihtarivuotta Jenkeissä. I miss you, J!


Huomasin juuri, että mun kuvasaldoni kesältä on paheksuttavan pieni... Noh, onneksi näitä kesiä(?) tulee vielä! Ajattelin vielä tehdä erillisen postauksen tuosta Pariisin matkasta, koska ikävä on niiiiiin suuri ja tykkäilitte noista matkakuvista.


Siinä oli mun säälittävä tiivistys tästä kesästä :-D Haha mun on kyllä alettava käyttämään tota kameraa pikkusen useammin. Huomenna olisi luvassa jonkunlaista meikkipostausta, joten stay tuned!

xoxo4 kommenttia:

 1. ihanaa että vastasit haasteeseen! :) ja ai että, mulla on myös ihan tajuttoman kova ikävä Pariisiin... sitä kaupunkia ei vain voinut olla rakastamatta!! <3

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus ja niin kovasti haluisin itsekin pariisiin! :)

  binjata.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus ja tosi kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Itse asun ihan Porin vieressä ja on kyllä totta, että Pori on ainakin mun mielestä parhaimmillaan just Jazzien aikaan. =)

  VastaaPoista