perjantai 18. lokakuuta 2013

♡ fall inspiration 2013 ♡

Moipsun rakkaat!

Mulla on tulossa vaikka mitä kauneusaiheista tässä lähiaikoina, niin halusin vähän jakaa teille näitä muotiaiheisia juttuja, kun ne tällä hetkellä aika paljon päässä pyörii. Oon jotenkin tosi inspiroitunut tällä hetkellä, mutta sitten kun koitan Polyvoressa jotain tehdä niin homma ei yhtään kulje :-D Tässä kuitenkin muutama kokonaisuus, joista itse tyksin hirmuisesti! Hope you enjoy!


Olen niin rakastunut tuollaiseen laukkumalliin! En kuitenkaan ole löytänyt sopivaa yksilöä sekä olen muotilakossa nyt tämän kuun ja mahdollisesti vielä marraskuun :-D Joten omalla tavallaan toivon, ettei sitä oikeaa löytyisikään ;-)


Niin kuin näistä kaikista huomaa, niin myös syksyisin suosin yksinkertaista tyyliä. Jotenkin tuntuu, että tyylini jotenkin muuttuu aina vuoden ajan mukaan, sillä nämä kokonaisuudet ovat suurelta osalta enemmän sellaista ei niin tyttömäistä, mitä yleensä suosin. Pisteet mulle taas selityksistä :-D



Tämä on oikeastaan ainoa kokonaisuus, jossa se ns oma tyyli näkyy. Tämä on myöskin suosikkini kaikista näistä, ihanan klassinen kun on!

Tykkään tosi paljon viininpunaisesta, vaikka en omista kuin yhden sen värisen vaatteen. Tämä kokonaisuus olisi ihanan rento kouluun, paitsi noi ballerinat ehkä voisi vaihtaa johonkin lämpimämpään... Ajatus taas kulkenut :-P


Tämä onkin aika samanlainen kuin tuo yllä oleva. Nyt kun elämä pyörii lähinnä tuolla koulussa niin on ihanaa vetäistä aamulla päälle joku rento neule. En yhtään tykkää sellaisista tiukoista vaatteista, enkä taida edes omistaa yhtään sellaista ihon myötäistä vaatekappaletta. Paitsi yhden mekon, jonka aina verhoan neuleella tai liivillä :-D Well that's me...

Mitäs te tykkäätte näistä? Millaista tyyliä itse suositte tänä syksynä?

Ps. Olinko ainoa joka heräsi tänä aamuna lumisateeseen? Mitä ihmettä Suomi?! :-D


8 kommenttia:

  1. näitä polyvorekollaaseja on aina niin ihana katella! :-) ♥

    VastaaPoista
  2. Ompas kivoja! Omat suosikkini on varmaan toka ja kolmas ♥! :)

    http://josefiina-shine-a-light.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. kun sä teit sen september favorites postauksen, niin paljon se ginatricon käsi voide jutska makso suunnilleen :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisikohan se ollut sellaset 3.95€...? Alle vitosen kuitenkin :-)

      Poista
  4. Ootan näitä sun postauksia aina niin innolla! Ois ihanaa jos postaisit joka päivä :-), mutta ymmärrän että koulu ja kaverit vie aikaa. Oot vaan niin ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiiii ihanaakin ihanampi kommentti <3 Et tiiä miten paljon tää laitto mut hymyilemään <3 Mä koitan saada tätä postaustahtia vähän parannettua, mutta niinkuin sanoit - muut jutut vie hurjasti aikaa. Awww oon niin otettu, kiitos paljon ja paaaaljon haleja!!! <3 :)

      Poista