sunnuntai 13. lokakuuta 2013

h&m candle

Moikka pitkästä aikaa!
Kuka olisikaan arvannut, että lokakuu olisi alkanut ihan näin kiireisenä. Pakko myöntää, että keskiviikkona alkava syysloma on enemmän kuin paikoillaan. Ihanaa päästä hengähtämään hetkeksi ja varsinkin nukkumaan... :-D Myöskin bloggailu on jäänyt harmillisen vähäiseksi, enkä ole edes ehtinyt vastaamaan teidän kommentteihin. Olen ihan super pahoillani! Tähän tulee kuitenkin muutos, no worries ;-)
 

 Ostin tässä parisen viikkoa sitten uuden tuoksukynttilän H&M Homesta. Rakastan tätä! Niin suloinen ja tuoksuu taivaalliselta! Pure love ♥


Hintaa tällä ihanuudella taisi olla 6-7 euroa, eli ei mitenkään kauheasti. Näitä oli myös kahden muunlaisia, mutta niiden tuoksusta en niin pitänyt. Myöskin tämä pinkki väri saattoi hieman vaikuttaa valintaan ;-)
 
Palatakseni vielä tähän blogitaukoon, niin myönnän että inspiraationi on ollut vähän hukassa (samoin kun se ajan löytäminen). Käväisin kuitenkin perjantaina I Love Me- messuilla, ja nyt kyllä myönnän, että inspiraatiota olisi vaikka muille jakaa! Luvassa siis kaikennäköstä juttua meikeistä hiuksiin, joten stay tuned lovelies!
 
Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille ♥

3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Really? I just love this :) The scent is super lovely and girly,

   Poista
 2. oi ihania kynttilöitä ♥ varsinkin näin syksyn pimeinä iltoina on ihana tunnelmoida vaan kynttilän valossa :>

  http://browneyessecret.blogspot.fi

  VastaaPoista