lauantai 26. lokakuuta 2013

it's all about the hair

Moips!

Ostin pari viikkoa sitten muotimessuilta uusia hiustuotteita, joihin olen aivan rakastunut jo nyt. Tämän takia ajattelin jakaa nämä teidänkin kanssa, toivottavasti tykkäätte tällaisesta postauksesta!




Olen kuullut tästä kuivashampoo-sarjasta hurjasti kaikkea hyvää, kun olen katsonut Youtuben beauty gurujen videoita. Ja pakko sanoa, että näiden ostaminen oli varmasti paras asia tänä syksynä, haha :-D Ihan mahtavia! Tuo Original on hyvä peruskuivashampoo, mutta tuo XXL Volume... Siis sanat eivät riitä kuvaamaan tuon mahtavuutta! Se tekee hiukset niin ihanan ja paksun näköisiksi, etten ymmärrä miten olen elänyt ennen tuota. Ihan tajuttoman hyvä tuote ainakin omille hiuksilleni. Näiden ostamisen jälkeen olen alkanut pesemään hiuksiani 2-3 päivän välein, sillä noiden shampoo-vaikutus on loistava. Suosittelen ♥

Messuilla jaettiin myös tällaisia Moroccan Oil näytteitä. Olen näistäkin kuullut niin tajuttomasti kehuja, etten oikein uskalla ottaa noita vielä käyttöön, sillä haluan säästää niitä viimeiseen asti... :-D Uskon kuitenkin, että nämä ovat kaikkien kehujen arvoisia. Oma hiuslaatuni on hyvin karhea, joten uskon, että nämä soveltuvat hyvin hiuksilleni.

Miten te hoidatte hiuksianne?
 ♥

19 kommenttia:

  1. Morrocon oilissa on ainoona miinuksena se, että siinä on hirveesti silikoonia ja silikooniyhdisteitä! Suosittelen siis miettimään kaks kertaa ennenkuin alat käyttämään, saa meinaan sitten käyttää aina :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, en oo tienykkään :O Kiitti kun vinkkasit :)

      Poista
  2. Paljon noi kuivashamppoot makso ? :oo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toinen 6€, toinen 5€ ja matkakoko kaupan päälle :-)

      Poista
  3. ai paljo toi xxl volume makso? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 6€ :) Kaupoissa hinta taitaa olla 7-8€, mutta tuolla oli messutarjous :)

      Poista
  4. mikä toi batiste pikkunen pullo on? ja eroaako nuo sillai jotenki toisista et kannattais ostaa kaikki mieluummin ku vaan yhen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis se on tollanen matkakoko tosta originalista :) Sanoisin että toi XXL Volume on ehdottomasti paras ja itse tulen jatkossa ostamaan sitä tuon originalin sijasta :)

      Poista
  5. Rakastan noita kuivashamppoita! Todella toimii! Kiva postaus! xx

    wildflowerofprague.blogspot.cz

    VastaaPoista
  6. Toi moroccanoil on jotain ihan taivaallista!

    VastaaPoista
  7. I gotta say, I don't understand a word of what your posts say, but I'm in love with all your pictures. They're illuminated so well and they have such a bright colors, that I would literally print them all and hang them on my wall!! Great job!

    www.magdalennes.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oh thank you so much! there is a translation tool in the right sidebar xx

      Poista
  8. Sulla on tosi ihana blogi ja hieno banneri! :)

    http://www.weerabettina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Mistähä saisin tota kuiva shampoota meinaa en haluis pessä hiuksii joka ikinen päivä ja nää on tosi ohuet näköset.. ja rakastan sun blogii !!

    http://nvergveup.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Batisten XXL Volume on kanssa mun ehdoton suosikki ja postailin siitä vähän aikaa sitten. Mulla on kanssa pieni näytepurkki Maroccan Oilia, mutten ole ehtinyt kokeilemaan. Ihana blogi ja kuvasi ovat upeita. Liityin lukijaksesi! Olisi ihanaa jos kurkkaisit myösmun blogin :)

    http://minna-rose.blogspot.fi/

    VastaaPoista