tiistai 1. lokakuuta 2013

september favorites ♥


Heipsun!
Päätin toteuttaa tämän kuukauden suosikit-postauksen, koska tykkäilen näistä itse tosi paljon. En muutenkaan kauheasti yleensä kertoile tuotteista, jotka ovat oston jälkeen osoittautuneet huipuiksi, niin tässä tulisi muutama lemppari.


Nyt se on tapahtunut! Nimittäin olen vihdoin siirtynyt oman mukavuusalueeni ulkopuolelle ja aloittanut käyttämään kirkkaanpunaista huulipunaa! Hahaa, kuka olisi uskonut :-D Olen aivan rakastunut juuri tähän MaxFactorin yksilöön - täydellinen väri ja koostumus. Pakko myöntää, että huulipunana tämä yltää jo aika lähelle MAC:in tasoa. Suosittelen lämpimästi!


Syksy päättikin sitten tulla ihan yhdessä yössä, joka tarkoitti käsieni kannalta vain huonoa... Käteni ovat tosi kuivat syksyisin ja talvisin, kuten myös kynsinauhani, jotka näyttävät karmeilta. Ostin tämän käsivoiteen Gina Tricotilta syksyn alussa, lähinnä sen ulkomuodon takia :-D Tuote tuoksuu taivaalliselle, voisin tuoksutella tuota vaniljamaista ihanuutta päivät pitkät, haha! Mielestäni rasva toimii yllättävän hyvin halvasta hinnastaan huolimatta, mutta hieman epäilen tuotteen tehoa sitten kun on oikeasti kylmä. Näin syksyisin tuo kyllä toimii!Olen niin rakastunut tähän VS:n Mango Temptation tuoksuun... Niin täydellinen! Olen ollut tosi yllättynyt tämän laadusta - tuoksu nimittäin kestää ihan koko päivän, mitä edes kaikki hajuveteni eivät tee. "Tilasin" serkultani jenkeistä VS:n body lotioneita pari kappaletta, toivottavasti ne toimivat yhtä hyvin kuin tämä!
En ole kauheasti perehtynyt hiusjuttuihin täällä blogin puolella, mutta tästä tuotteesta pitää kyllä mainia! Kyseessä on siis XZ:n hoitava suihke, jota suihkuttelen niin märkiin kuin kuiviinkiin hiuksiin. Tuote toimii loistavasti, ja tuoksukin on mitä ihanin!
Näistä teinkin jo aikaisemmin erillisen postauksen, sinne pääset tästä KLIK!. Olen ollut näihin ihan super tyytyväinen, ainoa miinus juttu on se, että näiden vähentyminen aiheuttaa kauheeta stressiä :-D Haha, älkää loppuko koskaan jooko..
Olen jostain syystä suosinut näitä hopean värisiä korviksia tosi paljon nyt lähiaikoina, vaikka olenkin edelleen enemmän kullan ystävä. Nämä ovat eksyneet korviini juuri niinä aamuina, jolloin ei ole halunnut miettiä liikaa asustepuolta. Ostin nämä Bijou Brigittestä puolisen vuotta sitten, enkä kadu sitä kyllä tippaakaan. Ihan täydelliset asustekriisin pelastajat :-)
Onko teillä jotain lemppareita?4 kommenttia:

 1. Ihania suosikkeja, ja noi korvikset varsinkin ovat todella hienot ♥ :)!

  http://josefiina-shine-a-light.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus! Tykkään ite kans kovasti lukea tällaisia. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus, mullakin on jo luonnoksissa tällanen! :-)

  VastaaPoista
 4. Ihania juttuja<3 omia lemppareitakin löytyy noista!! :)

  VastaaPoista