sunnuntai 20. lokakuuta 2013

the balm

Heipsun murut!
Nyt olisi taas yksi viikko takana päin ja täytyy sanoa, että oli ehkä yksi kivoimmista viikoista pitkään aikaan :-) Olen nyt syysloman aikana laittanut huoneeni ihan uuteen uskoon ja ajattelin vihdoin kuvata teille sen huonepostauksen. Huomenna olisi taas paluu kouluun saksan kokeen merkeissä, yay...
Mutta nyt itse asiaan! Eli viime viikonloppuna kävin I Love Me- messuilla ja sieltä tarttui mukaan kaikennäköistä. Parhaimmat ostokseni tulevat kuitenkin tässä:
 

Mieleni teki oikeasti kiljua onnesta kun löysin tämän meikkisarjan pienen pisteen tuolta messujen kauneus puolelta :-D Olen kuullut tosi paljon hyvää tästä The Balm-nimisestä meikkisarjasta ja pakko myöntää, että tämä on kyllä ihan huippu!


 
Valitsin mukaani kaksi tuotetta, joista toinen oli tämä Mary-Lou Manizer highlighterpuuteri. Tätä voi käyttää kylläkin myös luomivärinä ja ainakin itse tyksin tästä tosi paljon! Suomessa ei mielestäni myydä kauheasti tuollaisia kunnon highlightereita, joten tämän nähdessäni en voinut jättää sitä. Olen ollut tähän enemmän kuin tyytyväinen, eli oli hyvä ostos :-)
 
 
Ostin myös tämän Nude'Tude paletin, sillä tuo jo omistamani Urban Decayn Naked Basics on aika pieni, eikä sisällä juuri kimaltavia sävyjä. Tykkään tästä paletista paljon, mutta mielestäni UD:n luomivärit ovat pigmentiltään paremmat. Toisaalta, käytän noita värejä aika hennosti, joten on ihan hyvä, ettei väriä tule kauheasti. Kokonaisuudessaan tykkään kyllä tästä ihan superisti ja todellakin ostaisin sen uudelleen :-) Omat suosikkini tästä ovat Stubborn, Stand-offish ja Seductive, sillä niillä pystyn tekemään meikin sekä arkeen että juhlaan.
 
Omistatteko te The Balmin meikkejä?

12 kommenttia:

 1. Nyt kiinnostuin minäkin! Oi että, kelpais kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu suosittelen kyllä jos näitä saat käsiisi! :)

   Poista
 2. Vitsit, mäki haluisin :)! Varsinkin ton Nude´Tude paletin ♥

  VastaaPoista
 3. Kauan sulla menee suunnilleen tehdä postaus? :) Ja asutko kerros, rivi vai omakotitalossa :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan yleensä paljon kuvia, joiden ottoon menee n. 15-30 min. Itse kuvien valikoimiseen ja muokkailuun menee n 30 min ja postausta kirjoitan ehkä 20 min :-) Asun omakotitalossa :-)

   Poista
 4. joo,näin virossa tommosen ison kaupan ja olihan sinne pakko mennä,mitään ei mukaan tarttunut mutta ♥ ja joo huonepostaus! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu musta tää näidenkin meikkien myyjä oli virolainen :-) Oukei, hyvä tietää ;) <3

   Poista
 5. paljon tommosilla on hintaa ? :) aivan ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paletti maksoi 25€ ja puuteri 13-15€ :)

   Poista
 6. Tyhmä kysymys luvassa :D: ootko enemmän semmonen hiljainen ja rauhallinen (esim.koulussa) vai sellanen joka puhuu paljon ja koko ajan äänessä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii eihän toi oo yhtään tyhmä kysymys :D Siis joo, oon tosi ujo sellasessa porukassa jota en tunne kunnolla. Oon kyllä silleen tosi avoin ja sosiaalinen, mutta jännitän tilanteita joissa on silleen tuntemattomia. Omassa kaveriporukassa kyllä puhun ja paljon :D Yleensä rohkaistun puhumaan aika paljon sen jälkeen kun oon edes vähän tutustunut ihmiseen. Osa mun ystävistä pitää mua ujona ja toiset ei taas yhtään :D Ehkä oon sellanen välimuoto, haha :D
   kauheen pitkä vastaus, toivottavasti jaksoit lukea.. :D Haleja!<3

   Poista