lauantai 9. marraskuuta 2013

i love... vanilla ♡



Heipsun hei!

Täytyy sanoa, että tämän päiväiseen postaukseen on käytetty enemmän aikaa ja hermoja kuin yhteenkään toiseen postaukseen IKINÄ... En saanut millään ladattua näitä ja saman tien kun se onnistui, niin laadulle kävi jotain :-( En kuitenkaan halua jatkaa tätä hiljaisuutta ja päätin postata joka tapauksessa.



Kauppoihin alkaa pikkuhiljaa tulemaan erilaisia joululahjapakkauksia, ja tämä ihanuus oli yksi niistä. Tämä oli kyllä itselleni eikä kellekään muulle, mutta no jaa :-D Tyksin tästä niin paljon, että hyvin mahdollista, että samanlainen setti pääsee jonkun onnekkaan kaverini lahjaksi :-)



En ole vielä ehtinyt käyttää tuota vartalovoidetta enkä saippuaa, mutta ainakin tuoksu on taivaallinen. Vanilja on kookoksen lisäksi suosikkituoksuni, joten tämä on ihan perfect! Hintaa tällä oli n. 10€ eli ei todellakaan paljon. Rakastuin tohon rasvaan niin tulisesti, että täytyy alkaa metsästää sitä täysikokoisena.... Niin ihana!

Miten teidän marraskuu on lähtenyt käyntiin?



6 kommenttia:

  1. Voi luoja, voin vaan kuvitella miten taivaalliselta toi tuoksuu! Pak-ko saa-da! :D

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköisiä! :) Hei, osaisitko neuvoa et miten saisin tollen keksitettyä omassa blogissa ton postauksen otsikon? :) Kiitti jo etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, itse olen etsinyt ton koodin netistä. Kannattaa etsiä vaikka hakusanoilla blogin otsikko keskittäminen niin pitäisi löytyä :)

      Poista
  3. Namnam mistä kaupasta löysit? Voisin itsekin kamulle etsiä kerrankin ajoissa lahjaa!:) sun blogi on niin ihana ja spesiaali verrattuna muihin. Et esittele itseäsi vaan kuvaustaitojasi ja annat ihanaa inspiraatiota<3 keep it up!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli jostain pienestä Siwasta, olikohan pakilassa :D Oi kiiiitoooos, niin ihana kommentti<333 Luin tän aamulla bussissa etkä tiedä miten se pelasti harmaan aamun. Kiitos ihana ja haleja! <3

      Poista