sunnuntai 17. marraskuuta 2013

i found them


Löysin ne! Olen etsinyt tällaisia kenkiä siitä asti kun näin ne Mariannan blogissa ja viimein ne löytyivät! Olin ystäväni kanssa Kampissa kahvilla ja kävelimme Biancon ohi ja siellä ne olivat :-) En silloin ehtinyt käydä katsomassa niitä lähempää, mutta onneksi liikkeen nettisivuilla oli kuvat kyseisestä parista. Ensi viikolla ajattelin käydä kotiuttamassa nämä ihanuudet. Hintaa näillä oli n. 80€ mikä on kyllä aika paljon, mutta olkoon nämä vaikka sitten aikainen joululahja itselleni... :-D Olen niiiiiiin kauan tällaisia halunnut, että tiedän että jään katumaan jos nämä nyt kauppaan jätän.


Tässä vielä kuva noista Mariannan kengistä (kuva siis hänen blogistaan). Näissä tuo korko on vähän sirompi, mutta ehkä se on ihan hyvä, että itselläni on vähän tukevampi tuo korko.... :-D

Mitä te pidätte näistä? Hot or not?

12 kommenttia:

 1. Aivan iiihanat! Todellakin kannatan sitä että ostat, on nimittäin kivan tyttömäiset, muttei kuitenkaan liian. :) ja käy tosi monien mekkojenkin kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että muutkin näistä tykkää :)

   Poista
 2. ihan kivat :) en vaan jotenkin osaa aatella sulle :D mutta söpöt on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa haha :-D Niin en ihan tällasia yleensä käytä :)

   Poista
 3. tykkään, oivat kengät vaikka pikkujouluihin :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Uuuu, ihanat kengät <3 Mitä lukiota sä käyt? Ja asutko niinku pohjois-helsingissä vai etelä? Tai asutko niinku missä osassa Helsinkiä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukioni on Koillis-Helsingissä mutten itse asu Helsingissä vaan naapurikunnassa :)

   Poista
 5. Ihanat! Oon itsekin huokaillen katsellut noita Mariannan blogissa :D

  VastaaPoista