tiistai 19. marraskuuta 2013

my phone cases

Moikkamoi!
 
Hitsit kun aika menee nopeasti... Nyt on jo tokan jakson koeviikko menossa ja marraskuukin lähenee loppuaan! Olen jo nyt aivan joulufiiliksissä. Nytkin kuuntelen Michael Bublén joululevyä ja tein juuri yhden jouluaiheisen postauksen teille :-D Minusta on ihan okei alkaa intoilemaan joulusta jo nyt, kun kerran kaikki kaupatkin sitä tekevät. Olen käynyt keskustan Stockan jouluosastolla moooonta kertaa, mutten vielä ole kyllä ostanut mitään... Siis vielä ;-)
 
Mutta nyt asiaan! Sain siis uuden puhelimen parisen viikkoa sitten, ja olenkin jo ehtinyt ostaa kolmet kuoret tuolle ihanuudelle. Kyllästyn nopeasti, joten ainakin itselleni on tärkeää, että vaihtoehtoja on useita.
 
 
LuxCase - Teknikmagasinet - LuxCase
 
Suosikkivärini on siis pinkki, mikä on varmaan tullut selväksi, haha... Tykkään näistä ihan superisti! Tuo glitterkuori on just niin överi, että sopii mulle. Ja tuo toinen kuori on ihanan hillitty mutta söpö, ja se sopii vähän virallisempaan fiilikseen.
 
 
Ostin tämän pingviini kuoren joulua silmällä pitäen. Tämä on näistä myös ehdottomasti paras muodoltaan, koska tuo peittää kaikki puhelimen sivussa olevat näppäimet ja näin suojaa ne. And it's just so cute!
Mistä te ostatte kännykän kuoria? Netistä vai ihan peruskaupasta?
 ♥

8 kommenttia:

  1. Ei oo kuoria :C haluisin kyllä mutta mun malliin ei vielä myydä D: ja ihania kuoria sulla!

    VastaaPoista
  2. minionthebox siel on tosi paljo halpoja !! :)

    VastaaPoista
  3. Paljon toi kännykkä makso suunnillee :) Ja mist kaupoist saa hyvii kuorii ? Autatko pliis ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on siis Samsungin galaxy s2 plus ja tällä oli hintaa sellaset 250€ :) hmmm, no netistä ainakin saa tosi paljon erilaisia, mutta jos et sieltä halua ostaa niin ihan gigantista ja sitten teknikmagasinesta saa tosi hyvin :) Kysy ihmeessä, jos joku asia jäi epäselväksi, autan mielelleläni! :) <3

      Poista
  4. kannattaa tilata ebayst! sieltä löytyy tosi hyviä ja halvalla ! ite tilannu sieltä jo s2 sekä s2 plussan kuorii pidemmän aikaa. enne siellä tarttes paypal tunnarit mut nykyään pystyy maksaan iha pankkikortil mis nettipankki tunnukset (= suosittelen! sieltä löytyy oikeesti ihan kaikke, esim jos kuulokkeit tai autolaturia tai jos vaikka laturihajoaa ni uuen laturin. vaatteita ja kenkii ja hius juttuja, koruja. jopa vessan paperia sohvia ja lays sipsejä, ties mitä muuta (= !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuuuuu oon kuullu paljon juttua tuosta mutten ikinä oo uskaltautunu sinne sivuille :) Kiitos vinkistä, meenpä heti kurkkaa! <3

      Poista