tiistai 26. marraskuuta 2013

new in: outlet expo edition

 
 Kivaa alkanutta viikkoa murut!

Kukaan ei taida olla yllättynyt kuulessaan, että oon jo ihan joulukuussa. Oon koko aika intoilemassa siitä, että nyt on joulu :-D Joku tulkaa hillitsemään mut pliis... Koristelin huoneen viikonloppuna tällaiseksi jouluiseksi ja ai että, kun tyksin tästä! Postausta luvassa, joten stay tuned! Multa pyydettiin myös postausta mun joululahjatoiveista, sekin tulossa ♥
 
Kävin viikonloppuna messukeskuksessa, lähinnä siellä olleiden eläinmessujen takia. Päätimme kuitenkin ystäväni kanssa käydä Outlet Expo puolella ja oh my, onneksi mentiin!
 


Löysin Ecotoolsin meikkisivellinsetin 5 eurolla! Meinasin itkeä onnesta! Näiden laatu on niin taivaallinen verrattuna mun vanhoihin siveltimiin, jotka olen saanut joskus lehden tilaajalahjana, haha... Näiden oston jälkeen kyllä ymmärrän, miksi ihmiset sijoittavat hyviin siveltimiin. Nyt vaan harmittaa superisti, kun en toista settiä napannut tuolta mukaani :-( Buu!
Löysin myös matkakokoisen kuivashampoon 2 eurolla, score!
 


Löysin myös ihan mahtavan paketin - sain tämän kolmen ripsiparin pakkauksen vain viidellä eurolla. I am happyy :-)
 Löysimme myös Lumenen osaston, jossa oli ihan mahtavat tarjoukset eri meikeistä. Itse ostin tuon tummanpunaisen kynsilakan sävyssä 29 Early Night, sekä kaksi huulipunaa sävyissä 12 Intense Plum ja 9 Heather Pink.
 
 
Nämä kaksi kynsipakkausta maksoivat yhteensä vain neljä euroa, joten en voinut jättää niitä sinne hyllylle... :-D
 
Mukavaa viimeistä marraskuun viikkoa teille!


8 kommenttia: