torstai 14. marraskuuta 2013

winter haul ♡

Kävin tuossa viime viikolla ostoksilla Jumbossa... ja järkytyin :-D Kaupat on täynnä super ihania vaatteita! Varsinkin H&M yllätti iloisesti! Päätin napsaista kuvat teille ostoksistani joten tässä tulee!


Vihdoin löytyi täydellinen harmaa neule! Score!




Tuo college on ostettu KappAhlista, jossa oli mielettömät alet! Rakastan vaaleanpunaista collegeani, ja kiva saada tällainen neutraalimpi väri sille kaveriksi!

Vaaleanpunainen neule sekin H&M:stä, se oli tosi kivan mallinen päällä :-) Ostin näiden yläosien lisäksi kaksi hametta: yhden mustan trikoohameen sekä nahkaisen yksilön. Olen tykästynyt jotenkin tosi paljon hameisiin tällä hetkellä, joten olin super iloinen kun ne löysin!




Tuo pörröneule on ehkä maailman ihaninta materiaalia ikinä... Harkitsen hyvin paljon, että käyn hakemassa toisen tuollaisen ihan vain kotipaidaksi. Voisin oikesti nukkua tuossa! :-D


Neuleet siis H&M:stä, valkoinen kollari KappAhl.


Stockalla on tämän kuun ajan alennus kanta-asiakkaille, että Essien kynsilakat saa 12€ hintaan! Jesjesjes! Mukaani nappasin tuon toooosi tummanpunaisen Sole Mate värin ♡ Rakastan tuon takana näkyvää Bahama Mamaa ihan tajuttomasti, joten oli kiva saada samantapainen mutta hieman tummempi versio Essie perheeseeni.

Huh, enpä muista milloin olisin saanut näin paljon vaatteita yhdellä ostoskerralla! Onpahan ainakin vaatteita koko loppu syksyksi :-)

Oletteko löytäneet jotain ihania neuleita talveksi?




13 kommenttia:

  1. aah,rakastan tommosia neuleita ♥ ja haluaisin essien lakkoja myös

    VastaaPoista
  2. ihania kaikki!♥ hihi, tutun näköinen tuo collegepaita, oon nimittäin KappAhlissa töissä ja itsekin oon katellu tota samaa paitaa ;)

    VastaaPoista
  3. Aiai rakastuin palavasti jokaikiseen näistä ostoksista!

    VastaaPoista
  4. Vähänkö ihania ostoksia ♥! Tiiätkö kuinka kauan toi Stockaan kanta-asiakas alennus noista Essien kynsilakoista on :)?

    http://josefiina-shine-a-light.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. ihania noi neuleet ! ja kanssa tosi kivan värinen toi lakka, essien lakat on parhaita :)!

    luna--still--loving.blogspot.be

    VastaaPoista