keskiviikko 19. helmikuuta 2014

dreaming

Moikkamoi murut pitkästä aikaa! 

Tulipa pidettyä taas aika pitkä tauko tästä bloggailusta. Tuntuu vaan, ettei aika yksinkertaisesti riitä tämän päivittelyyn niin usein kun toivoisi. Nyt olen hiihtoloman vietossa Keski-Suomessa, enkä tajunnut ottaa kameraa tänne mukaan. Toisaalta, eipä täällä kauheesti olisi edes mitään kuvailtavaa :D


Katselin äsken tietokoneen tiedostoja ja löysin kuvia meidän perheen Nizzan matkalta pari (siis 4 ... apua) vuotta sitten. Ollaan taas tänä kesänä suuntaamassa ulkomaille, kohde tosin on vielä päättämättä.
Saan aina hiihtolomalla kauhean kesäkuumeen, eikä tämä loma näytä olevan poikkeus... Pääsisinpä tuonne auringon lämpöön nyt heti!Täytyy yrittää palailla normaaliin postaustahtiin heti kun koulut taas alkavat. 

Onko teillä jotain vinkkiä mihin kannattaisi suunnata kesälomalla? Ollaan mietitty Kroatiaa, onko joku teistä käynyt siellä?

12 kommenttia:

 1. Voiii ihania kuvia, kesäkuume nousee täälläkin!

  VastaaPoista
 2. Suosittelen käymään kesällä Latviassa Riikassa. Sinne on lyhyt lentomatka, se on halpa ja sielä oli ainakin viime kesänä aivan ihana sää :) sielä on muute se joku 30 km pitkä hiekkaranta, tosi upee (mikähän se nimi oli? :D) ja btw Paris Hiltonkin tais olla siel viime kesänä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oukei täytyy ottaa harkintaan! Kiitos paljon vinkistä <33

   Poista
 3. Sinut on haastettu! ♥

  virvasway.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. koskas kirjoittelet taas? ;)

  VastaaPoista
 5. Bloggaatko vielä? Toivottavasti et oo lopettanu :( :o

  VastaaPoista
 6. ootko lopettanu bloggaamisen, koska ett oo tehny pitkään aikaa postausta? :( :O

  VastaaPoista