maanantai 21. huhtikuuta 2014

oh so lovely ♥

 

Olen tehnyt muutaman kynsilakkaostoksen tässä viime kuukausina, ja nyt lakkakokoelmani kesää varten onkin valmis ♥ Ajattelin nyt esitellä teille nämä uutuudet, kertokaa ihmeessä jos haluaisitte nähdä kynsilakkakokoelmani ihan kokonaan!
 
Olen käynyt kevään aikana jo kaksi kertaa Tukholmassa, eli kaksi kertaa TopShopissa ;-) Tässä mukaan tarttuneet lakat, joista suosikkini on tuo oikeanpuoleinen pinkki nimeltään Whizz Kid. Vihertävän turkoosi lakka on nimeltään Pool Party, ja toinen pinkki Skip.
 


Suosikkimerkkini kynsilakoissa on Essie. Mielestäni näiden hinta on kuitenkin aika korkea täällä Suomessa, joten hyödynnän kaikki ulkomaanreissut näiden suhteen. Tuo Mint Candy Apple on varmaan suosikkini Essie-perheestä. Täydellinen sävy niin kesään kuin kevääseen ja se näyttää super söpöltä pastellisten vaatteiden kanssa  ♥
 

 
En edes tiedä kuinka kauan olen etsinyt tätä Orlyn lakkaa... Näin sen kerran weheartit:ssä, ja sen jälkeen rakastuin tähän palavasti! Kun näin tämän lauantaina Stockmannilla, teki oikeasti mieli itkeä onnesta :-D Eilen lakkasin tällä kynteni ja oh, ei tämä voisi olla täydellisempi!
 
Toivottavasti kaikilla oli ihana pääsiäinen


4 kommenttia:

 1. Oi kun ihanan värisiä ja kesäisiä lakkoja <3 tuo viimeinen on ihanan pirteä ja kirkas :-) ja nuo muut ovat ihania pastellisävyjä :)

  VastaaPoista
 2. Love all the colors
  Great blog
  Love it

  Please visit: http://trendybutterfly.blogspot.pt/

  VastaaPoista
 3. Oijoi tosiaanki, ihania kynsilakkoja!! <3

  VastaaPoista
 4. ihanan söpöjä värejä, tulee varmaan näin kesällä kovaan käyttöön? :)

  by-mmaria.blogspot.com

  VastaaPoista