perjantai 25. heinäkuuta 2014

croatia - beauty haul pt. 1

Kroatian matkalta tuodut ostokset olivat melkeinpä kaikki kosmetiikkaa. En niinkään löytänyt mistään itselle mieluisia vaatteita, ja muutenkin tykkään ulkomailla panostaa meikkiostoksiin mielummin kuin vaatteisiin.
 


 
Rakastan erilaisia poskipunia ja tämän Essencen paletin nähdessäni tiesin, että se lähtisi mukaani Suomeen! Paletissa on mukana aurinkopuuteri, kaksi poskipunaa sekä highlighter- puuteri. Poskipunat ovat pigmentiltään hyviä, suosikkini on tuo todella pinkki sävy.
 

Olen kuullut tästä Bourjois Parisin Healthy Mix- meikkivoiteesta pelkkää hyvää, enkä ihmettele miksi. Rakastan tämän antamaa lopputulosta kasvoilla, se ei ole liian mattapintainen muttei myöskään liian kiiltävä.
 

Catrice Cosmeticsin concealerit ovat minusta hintaansa nähden hyviä. Minulla on ollut tätä ennen WetNWildin samantapainen tuote, mutta nämä Catricen peitevoiteet ovat kyllä parempia kuin tuo.
Rakastan erilaisia primereita, joten nappasin mukaani kaksi yksilöä Catricelta ja Essenceltä.
 
 
Poskipuna-addiktiolle jatketta... Tuo oikeanpuoleinen on ehkä kaunein poskipuna/highlighter ikinä  ♥
 
Huh, jotenkin tuntuu siltä, ettei tämä kirjoittaminen yhtään onnistu tänään. Onneksi luvassa on mahtava viikonloppu ihanien ystävien kanssa, joten ehkä seuraavassa postauksessa kirjoittaminenkin taas onnistuu! ;)
 
Ihanaa viikonloppua!
xoxo
 


2 kommenttia: