keskiviikko 6. elokuuta 2014

croatia beauty haul - pt. 2

 Nyt olisi vuorossa Kroatian ostosten toinen ja viimeinen osa!
 

Ostin Make Up Storelta viime talvena tuollaisen irtopuuterin ja tykästyin siihen paljon, vaikka sen kanssa aika varovainen saakin olla ettei sitä onnistu hutaisemaan pitkin mustaa mekkoa (kokeiltu on...). Tämän vuoksi päätin kokeilla Catrice Cosmeticsin versiota, ja vaikkei se nyt ihan MUS:n vertainen ole niin hyvä tuote hintaansa nähden silti!
Ostin myöskin tuollaisen nuden sävyisen silmille tarkoitetun "kynän", jolla pystyy helposti kirkastamaan katseen. Tästä pidän tosi paljon ja tuotteen pigmentti on mahtava!
 
 
Poskipuna-addiktiolle jatketta jälleen... Tällä Essencen poskipunalla on kauniin persikkainen lopputulos poskilla, me likey!
 

En ole ennen kokeillut tälläistä poskipunapuikkoa, enkä kyllä ole kamalan vakuuttunut ainakaan tästä yksilöstä... Punan levittäminen on hankalaa ja siveltimen tulee olla ihan putipuhdas, jotta puna näyttää kauniin puhtaalta iholla.
 

 

Ei mahda olla epäselvää millaisesta juhlasilmämeikistä tykkäilen, haha! Minusta on ihanaa käyttää erilaisia glittervärejä bilemeikin tekemiseen, vaikkakin kohtuus on tässäkin suhteessa tärkeää ;) Suosikkini näistä ovat nuo Essencen Metal Glam luomivärit, sekä tuo WetNWildn irtoglittermainen luomiväri. Glitter näyttää kauneimmalta luomella, kun sen laittamisessa käytetään jonkunlaista finishing sprayta, kuten Macin Fix +:ssaa. Näin se myös pysyy luomella koko illan valumatta silmien alle.
 
Ihanaa keskiviikko-iltaa muruset!
xoxo


6 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä nuo luomivärit! <3

  VastaaPoista
 2. Ihania meikkejä :)

  Blogini osoite on muuttunut ja olisin todella onnellinen jos liityisit myös sitä lukemaan

  http://mygorgeousdreams.blogspot.fi/2014/08/a-fresh-start.html

  VastaaPoista
 3. Kuinka sulla on niin paljon meikkejä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikit/meikkaaminen on mulle harrastus, joten keräilen meikkejä esim ulkomaanmatkoilta. Mulla on kyllä enemmän meikkejä kuin esim ystävilläni, mutta jokainen niistä on yhtä rakastettu ja käytetty ;) Jos koen jonkun tuotteen huonoksi itselleni, annan sen eteenpäin siskoilleni tai äidilleni.

   Poista