keskiviikko 24. syyskuuta 2014

update


Tiedättekö sen fiiliksen, kun tuntuu että kaikki muuttui yhdessä yössä? Musta tuntui, että mulle tapahtui niin tossa elokuun vaihteessa. Yhtäkkiä olin saanut elämääni ihmisiä, joista on nyt syksyn alkaessa muodostunut mun elämän kulmakiviä.
Olen myös saanut neljännen ja viimeisen lukiovuoteni viimein käyntiin - ja ylioppilaskirjoituksetkin on syksyn osalta ohi. En suoraan sanottuna ymmärrä miten on mahdollista, että kohta on lokakuu. 
 
Kaiken tämän keskellä blogi on vähän unohtunut. Tai ei unohtunut, sille ei vain ole riittänyt aikaa. Olen kaivannut valokuvaamista ja kirjoittamista, mutta mulla ei vain ole ollut aikaa.  
 

Nyt kun arki alkaa tasaantumaan, niin en tiedä miten blogin suhteen käy. Haluaisin jatkaa kirjoittamista, mutten luvata mitään. Kirjoitan tätä kuitenkin niin fiilis-pohjalta, että tarvitsen oikeasti sellaisen tietyn inspiksen jotta saan tänne aikaiseksi itseäni miellyttävää materiaalia.
 
Olen tässä vuosien varrella oppinut, että kaikelle on aikansa ja paikkansa. Tulevaisuus näyttää missä tämän blogin paikka on elämässäni.
 
Ihanaa torstaita!


2 kommenttia: