keskiviikko 15. lokakuuta 2014

oldies from september

 
Selailin blogini kuvakansiota ja löysin muutaman kuvan syyskuulta, jotka eivät vielä ole päätyneet tänne blogin puolelle. Koska uutta kuvamatskua ei vielä ole mieleistäni määrää, niin ajattelin tulla näyttämään teille muutaman ostoksen tuolta alkusyksyltä.
 
Ylläoleva kokonaisuus on ostettu H&M:ltä. Rakastuin noihin shortseihin, mutta ehdin käyttää niitä vain kerran ilmojen kylmetessä. Tuo neule on täyttä rakkautta - materiaali on ihanan pehmeä ja neule on muodoltaan löysä, muttei kuitenkaan liian säkkimäinen.
 

Olen kuullut paljon hyvää Make Up Storen luomiväreistä, ja ainakin tämä kullanruskea sävy on helposti levitettävissä ja siinä on kaunis pigmentti. Olen käyttänyt sävyä enimmäkseen juhlalookkien luomiseen, mutta hennosti käytettynä tämä soveltuu myös arkikäyttöön.
 


Uusi meikkipussi ja kaulakoru H&M:ltä. Tuo meikkipussi on ihan paras - se on todella tilava ja sen materiaali on helposti puhdistettavissa. Ja se on myös suosikkiväriäni! Samaa meikkipussia myydään mielestäni myös beigenä ja ainakin viime viikolla näin näitä myynnissä.
Koru näyttää kauniilta pikkumustan tai vaikka neuleen kanssa, mutta laadusta en voi juurikaan sanoa hyvää. Koru on jo nyt muuttunut väriltään enemmän pronssiksi kuin kullaksi, ja tuo timanttiketju katkesi jo toisen käytön jälkeen. Onneksi sain sen korjattua, mutta kurjaa kuitenkin!

 
XOXO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti