maanantai 3. marraskuuta 2014

3 outfits


Kävin Polyvoressa tänään pitkästä aikaa tekemässä pieniä asu-inspis kollaaseja. Yllä olevassa kolmikossa näkyvät suosikkivaatteeni H&M:n valikoimista kolmen teeman mukaisesti.

1) Girls Night Out
En yleensä käytä housuja kun haluan pukeutua ns. juhlavammin. En esimerkiksi ole ikinä lähtenyt viettämään tarkoituksellisesti baari-iltaa farkuissa, vaan aina päälleni valikoituu mekko tai hame. Tänä talvena aion kuitenkin päästä mukavuusalueeni ulkopuolelle ja opetella käyttämään housuja monipuolisemmin.

2) School Vibes
Tämä kokonaisuus on aika lailla tiivistelmä omasta koulutyylistäni: huivi, löysä paita/neule, farkut sekä jonkunlaiset bootsit. Tykkään pukea kouluun mukavia mutta kuitenkin tyylikkäitä asuja, joita ei tarvitse miettiä liikaa. 

3) Warm & Cozy
Rakastan pörröneuleita luvattoman paljon... :D Valitettavasti oma suosikkiyksilöni alkaa olemaan aikansa nähnyt, joten uusi on etsinnän alla. Käytän pörröneuleita niin koulussa kuin kotona, sillä ne ovat niin lämpöisiä ja mukavia. Osallistuin esimerkiksi syksyn ylioppilaskirjoituksiin tällainen pörröihanuus päälläni enkä kadu valintaani ;) 
Kotona tykkään oleilla vaatteissa, jotka ovat huolettomia (ja edelleen mukavia), mutten kuitenkaan siedä resuista fiilistä kotonakaan. Tämän vuoksi tämä kokonaisuus olisi aika täydellinen oloasu talvi-iltoihin.

XOXO


1 kommentti: