tiistai 17. maaliskuuta 2015

all pink

Tuntuu, että aika menee vaan entistä kovemmalla vauhdilla eteenpäin. Viimeiset ylioppilaskokeet ovat perjantaina ja tänään postista tulivat valmennuskurssin infolappuset. Sää on viime päivinä ollut lähes täydellinen, mutta valitettavasti olen flunssan takia päässyt ihailemaan sitä vain ikkunasta. Se ei kuitenkaan ole onnistunut pilaamaan fiilistäni - kevät taitaa olla täällä 


 Meikkipuolella kevät on näkynyt kevyempänä meikkipohjana ja vaaleanpunaisten sävyjen valloituksena, Sain poikaystävältäni kuukausipäivänämme lahjaksi tämän täydellisen ihonhoitosetin The Body Shopilta. Niin tuoksu kuin väri on täydellinen kevääseen - raikas, mutta tyttömäinen.


❤ Mansikka! Suosikkini on tehnyt paluun ruokavaliooni talven jäljiltä. En juurikaan suosi ulkomaisten tuoreiden mansikoiden ostamista, joten toistaiseksi olen käyttänyt kotimaisia pakastemarjoja. Ne kuitenkin soveltuvat hyvin käyttööni smoothien ja banaanimansikka-jäätelön tekemiseen. Odotan niin paljon sitä, kun pääsee nauttimaan tuoreista suomalaisista mansikoista kesä-auringon alla!


4 kommenttia:

 1. Those pieces are so pretty and girly;)))))) Besides, those snapshots are so lovely!
  Have a fabulous time!

  VastaaPoista
 2. Hei saako tota Lokaa jo ihan Suomesta?:) Oon jo pitkään halunnut kokeilla, mutta käsittääkseni sitä on ainakin tähän asti saanut vaan ruotsista. Ja hei tsemppiä perjantaille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta sitä ei vielä saa :( Ite ainakin oon hamstrannut noita aina Ruotsin reissuilla koska suomessa en oo niitä nähnyt :/ Kiitos Pinja <3

   Poista