torstai 2. huhtikuuta 2015

victoria's secret haul

eee
Olin siis Tukholmassa risteilemässä, ja ostin enimmäkseen kosmetiikkaa niin maista kuin laivalta. Ajattelin koota nämä VS:n ostokset omaan postaukseensa, vaikka niitä nyt ei kamalasti ole. Ostin näiden lisäksi myös alusvaatteita, mutta niitä en nyt ajatellut esitellä :D

ccc

Rocking Body Perfecting Cream. Tämän rasvan ostin kesää mielessä pitäen - rasva lupaa tehdä ihosta kauniin ja hehkuvan, aivan kuten VS:n malleilla. Tätä en ole vielä ehtinyt kokeilemaan, kun kauheasti ei ole tehnyt mieli hyppiä tuolla ilman sukkahousuja... Viimeistään kesän juhlissa tämä pääsee kokeiluun!

bbb

Victoria's Secret Angel Gold hajuvesi & Beauty Rush huulikiilto
Rakastan hajuvesiä, joten tietysti mun piti hommata uusi tulokas kokoelmaani. Tykkäsin tästä tuoksusta sen pehmeän vaniljaisen tuoksun takia - sopii sekä kesään että talveen. Paljon olen tätä käyttänyt ja täytyy sanoa että tykkäilen hurjasti!
Huulikiilto on aika lailla oman mukavuusalueeni ulkopuolella liilan värinsä vuoksi. Kädellä tämä näytti kuitenkin upealta, ja siinä oli jotain spesiaalia, jota muissa huulikiilloissani ei ole. Vielä en ole tätä raaskinut avata, kesää odottelen tämänkin suhteen :)

ddd

Nämä tuotteet eivät ole VS:ltä, mutta halusin nopeasti kuvata teille myös tuon H&M:n meikkisivellin puhdistus-sprayn. Tämä on myös Ruotsista, koska Suomessa en sitä löytänyt kuin verkkokaupasta. 

aaa

Ihanaa pääsiäistä kaikille 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti