perjantai 6. joulukuuta 2013

friday 6/12/13

Ihanaa itsenäisyyspäivää kaunokaiset!
Onpas ollut hektinen päivä. Meille on tulossa tänään vieraita, eli koko päivän olen vain juossut ympäri taloa juhlia valmistellessa. Onneksi ehdin kuitenkin tulla julkaisemaan tämän postauksen teille :-)
 
Ajattelin tulla näyttämään teille muutamia uutukaisia, jotka ovat kylläkin jo pari viikkoa vanhoja. Haha, olipa viisas lause :- D Anyways, tässä tulee!
 
Olen halunnut tuollaista velour-asua jo vaikka kuinka kauan, mutta vasta tänä syksynä sain sen viimein hankittua. Mietin kauan valkoisen ja pinkin välillä, mutta päädyin lopulta tähän valkoiseen. Puku on siis Cubuksesta ja setti maksoi n. 30 euroa.Jo tämä kuvien määrä taitaa kertoa rakkaudestani tähän kaksikkoon, hah. Ostin siis nämä kaksi pussukkaa H&M:stä. Tuossa pikkuisemmassa pidän bussikorttiani sekä avaimia, kun taas toiseen mahtuun hyvin kaikki arkimeikit. Nämä ovat niin söpöjä! Tässä muuten mainio joululahja vaikka siskolle ♥

Viimeinen ostos on niinkin jännä kuin H&M Homesta ostettu liinapakkaus. Ostin nämä salille ns. hikipyyhkeiksi, ainoastaan yli-ihanan ulkonäön takia :-D Mutta oikeasti, how cute are these?

Toivottavasti teillä oli ihana päivä, palaillaan taas!
♥ 

3 kommenttia:

  1. En kestä, sun kaikki ostokset on aina niin ihania! Sulla on kyllä niin loistava maku ihan kaiken suhteen! :D

    VastaaPoista