torstai 23. tammikuuta 2014

your lips like sugar ♥


Heippa ihanat!
Aika menee yllättävän nopeasti. Kohta on taas koeviikko, onneksi minulla on kuitenkin vain yksi koe... :D Täytyy nauttia tästä vapaudesta vielä kun ehtii, seuraava jakso on kamala lukujärjestyksen puolesta.Kicksin aleista löytyi tälläinen huulirasva, joka tuoksuu ihan elokuvateatterille :D Haha, ainakin se mulle tulee tuosta ihan mieleen... Kuulostaa varmaan hiukan oudolle, mutta rakastan sitä tuoksua! Tulee mieleen se alue, jossa myydään kaikkea karkista popcorneihin... I'm obsessed :D


Mun uudet rakkaat, USA:sta asti... Sain viimein käsiini näitä Baby Lipsejä! I love them! En keksi yhtäkään huonoa asiaa näistä, ihan täydellisiä ♥ Kiitos vielä J!


Tässä vielä näkyy nuo värit.

Uusi laukku Mangon aleista. Ihana tämäkin, sinne mahtuu loistavasti kaikki koulukirjat ja tarvittaessa myös salikamat, testattu on :D

9 kommenttia:

 1. ihanan näkösiä ostosia/tuliaisia. Kävin just USA:ssa mutten löytänyt mistään baby lipsiä ;__;

  VastaaPoista
 2. Yummy looking products and nice bag! xoxo.

  VastaaPoista
 3. Mua harmittaa ja ärsyttää niin paljon ettei Baby Lipsejä saa vieläkään Suomesta! Itelläni on kans toi Cherry Me ja kelpuuttaisin noita kyllä mielelläni lisääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, tulisipa ne nyt asap tännekin... :3

   Poista
 4. Paljon toi laukku makso ? :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana tuo laukku! Mäkin tahtoisin päästä testailemaan noita Baby Lipsejä, luulis että ne kohta rantautuvat tänne Suomeenkin!
  Stelliinou's xx

  VastaaPoista