tiistai 22. heinäkuuta 2014

lately


Eilisen ostokset - olin Jumbossa tunnin ajan ja sain ihan kiitettävästi kyllä haalittua itselleni alennusmyyntien satoa :D Ehdottomasti parhaimmat alet vuosiin, ainakin jos minulta kysytään! Yritin katsella lähinnä vaatteita, jotka olisivat käytettävissä vielä syksyllä ja talvella. Mielestäni onnistuin hyvin, nuo ohuemmat paidat kun on helppo yhdistää neuleisiin tai bleisereihin. Erillinen ostospostaus tulossa!
 
 

Rentoilua tänään kotona: lehtiä ja Starbucks Refresha- juomaa. Tuon juoman kofeiini-pitoisuus on kyllä niin suuri ainakin minulle, että siitä tulee pelastajani aikaisiin aamuihin koulun alkaessa!
 
 

 


Viikonlopun kohokohtia - jääkaapista löydetty alkoholiton kuohujuoma sekä leffan katsomista kynttilän valossa. Parasta ♥
 
 
 
xoxo

4 kommenttia:

 1. Höh, onpa jollain hyvä tuuri alennusmyyntien suhteen. Itse Helsingin keskustassa kiertelin ja kivoista tuotteista ei ollut pieniä kokoja jäljellä. Jäin tyhjin käsin. Kivanvärinen tuo vaatepino ainakin siulla, näyttää mielenkiintoiselta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kävin itsekin seuraavana päivänä keskustan liikkeissä ja pettymys oli suuri! :( Onneksi Jumbosta löytyi mieluisia ostoksia, suosittelen ehdottomasti käymään siellä jos sinne vain pääsee ♥

   Poista
 2. Tuo ensimmäien neule näyttää ihanalta <3

  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista