maanantai 2. helmikuuta 2015

make up haul ♥

Ostin joululoman aikana muutaman kauan kaivatun uutukaisen meikkikokoelmaani. En ole aikaisemmin saanut näitä kuvattua teille, mutta viimein sain napsittua kuvat näistä ihanuuksista.


Suhteeni huulikiiltoihin on ollut ennen vähän epäröivä, Pitkät hiukseni aina sotkeentuivat tahmaiseen kiiltoon, joka ei edes kestänyt 15 minuuttia kauempaa, argh! Olen kuitenkin nyt viimeisen kuukauden aikana löytänyt kaksi luottohuulikiiltoa, ja tässä niistä toinen. Olen kuullut paljon hyvää näistä Clarinsin huulikiilloista ja tämä kyllä täytti kaikki odotukset!


Rakastan The Balmin luomivärejä, joten päätin nappaa mukaani myös tälläisen irtopuuteri-tyylisen luomivärin. Tämä ei siis ole kiinteä, vaan koostumukseltaan juuri irtopuuterimainen. Tätä voi käyttää joko kosteana tai kuivana, mutta itse tykkään tästä enemmän kuivana, sormella levitettynä.
Tarvitsin itselleni myös uuden eyelinerin ja oi hitsi, tällä Schwing- eyelinerillä onnistun luomaan täydellisen cat eye-lookin joka kerta!

Olen aika kalpea, joten aurinkopuuterin löytäminen on välillä vaikeaa. Olen Youtuben beauty gurujen kautta kuullut paljon hyvää tästä Bourjois Parisin yksilöstä ja se kyllä sopii ihooni täydellisesti. Ja se tuoksuu levittäessä ihan suklaalle, nam!


Uusia neutraalin värisiä kynsilakkoja Essieltä ja China Glazelta. Sopivat jokaiseen vuodenaikaan sekä jokaiseen vaatekappaleeseeni. Perfect! 

2 kommenttia:

  1. Mä niin haluasin kokeilla noita Clarinsin huulikiiltoja! Youtube-videoiden perusteella kuulostaa mahtavilta :D Ihania kosmetiikkajuttuja oot ostellut :)

    VastaaPoista
  2. nice products! I would like to test the bronzer *_*

    xx
    beauthi.blogspot.com

    VastaaPoista