keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

march ♥

En ole kuukauteen ehtinyt päivittää blogia. Olen parhaillaan lukulomalla ja paineet kirjoitusten kanssa kasvavat päivä päivältä. Onneksi lukio alkaa olemaan loppusuoralla näiden neljän vuoden jälkeen. 
Hirveästi kuvasaldoa en ole ehtinyt kerryttämään, joten tässä pieni kuvasaldo helmikuusta 


Meillä oli täällä kotona pienimuotoinen remontti, josta myös osansa sai vaatehuoneeni. Sain lisää kaappitilaa (jes!) ja lattia uusittiin kokonaan. Olen todella tyytyväinen tähän ja nyt oikeasti tekee mieli jopa pitää tämä siistinä :D Remontin myötä laitoin myös esille vähän keväisempiä vaatteita. Kesä tule jo!


Luettua on tullut. Joinakin päivinä olen lukenut ahkerasti koko päivän, toisina en yhtään. Ja tuo systeemi oikeastaan sopii minulle. Jos ei huvita lukea tai en vaan jaksa, pidän mielummin vapaapäivän ja luen seuraavana päivänä ahkerammin. Näin mielenkiinto kirjoja kohtaan oikeasti pysyy yllä ja silloin kun luen, niin oikeasti luen.


SMOOTHIET! Hankin itselleni vihdoin ja viimein oman smoothie makerin. Yllä oleva taisikin olla viimeinen kaupasta ostettu yksilö :D Rakastan kokeilla uusia reseptejä niin makeista smoothieista vihersmoothieisiin. Suosikkejani smoothieen laitettavaksi ovat pinaatti, mansikka ja banaani.

xoxo

6 kommenttia:

  1. Minäkin luen kirjoituksiin tuolla tekniikalla, että välillä en lue ollenkaan ja välillä luen koko päivän. :)

    VastaaPoista
  2. Voisitko tehä postauksen sun lempismoothieresepteistä? Ois kiva kuulla sun lemppareita ja saada uusia ideoita :)

    VastaaPoista
  3. Oiij vaatehuone, kuinka kadehdittavaa! Kelpaisi tännekin:') ♥

    VastaaPoista