sunnuntai 29. syyskuuta 2013

my birthday dress

Heippa murut!
Tulipa pidettyä oman blogihistoriani pisin tauko. Tämä viikko on vain ollut niin täynnä ohjelmaa, etten ole edes kerinnyt miettiä tätä blogia, vaikka se rakas onkin.
Maanantaina vietin siis 18-vuotissynttäreitäni, joten eilen pidin juhlat sukulaisilleni. Ensi viikolla olisikin sitten luvassa juhlat ystävieni kanssa, samoin kuin sitten parin viikon päästä. Pelkkää juhlaa tämä elämä, haha :-D
 

Kävimme äidin kanssa ostamassa minulle uuden mekon näitä juhlia varten. En olisi ikinä uskonut, että mekon hankkiminen olisi ollut näin tuskaa! Jokainen näkemäni mekko ei vaan joko istunut minulle tai sitten en pitänyt niiden ulkonäöstä. Onneksi äitini sai minut houkuteltua Haloselle (jonne en olisi itse halunnut edes mennä, ha) ja sieltähän se oikea löytyikin!
 
 
 
Rakastuin niin paljon näihin olkaimiin! Olen muutenkin tuon vaalean beigen suuri fani, mutta kokonaan tuon värinen mekko ei yhtään sovi kalpealle iholleni. Hypinkin innosta nähdessäni juuri näiden kahden värin yhdistelmän.
 
 
 

Minulla oli kunnon asukuviakin tästä mekosta, mutta ne eivät tietenkään suostuneet latautumaan oikein päin... Jos haluatte, voin koittaa saada ne varsinaiseen synttäripostaukseeni.
 
Mitäs tykkäätte mekostani?
 


17 kommenttia:

 1. Apuaaa, ihana mekko ja NIIIN kaunis sinä ♥!

  http://josefiina-shine-a-light.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko ja oot tosi kaunis :-)

  VastaaPoista
 3. Juhli niin kauan kun olet nuori :) ja onnea

  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko! Ja paljon onnea :))

  VastaaPoista
 5. Ihana mekko! Nuo strassikoristeet on kauniit. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana mekko! Ja upeet kasvot sulla! :o

  VastaaPoista
 7. Ihanaa ku kirjotat taas <3 käyn joka päivä tarkistamassa et onkos tänne tullu uutta!!:) Oot tosi nätti! - Jensky <3

  VastaaPoista
 8. Ihana mekko, sopii sinulle täydellisesti :) mukavaa nähdä sinusta pitkästä aikaa kuva jossa kasvosi näkyvät, olet niiiin kaunis !! <3 :) Ja paljon paljon onnea !!!

  VastaaPoista
 9. Ihana mekko ja oot tosi nätti (: Onnea ♥

  VastaaPoista