sunnuntai 22. syyskuuta 2013

why oh why

Heippa!
 
Mulla on tällä hetkellä niin syvä viha koko Applea kohtaan, että varmaan räjähdän. Päivitin siis iPadiini tuon uusimman käyttöjärjestelmän, mikä oli elämäni suurin virhe. Koko kone vain sammuilee, Youtube ei toimi, Instagram ei lataudu ja mikä pahinta - mun suosikki kuvanmuokkausohjelma on nyt mennyttä! Voisin oikeasti itkeä.
 
Olin siis kuvaillut teille meikkipostauksen, mutta koska rakas iPadini sekosi niin kuvasaldo on niinkin suuri kuin kahden kuvan kokoinen. Noh, eipä tässä kai auta muu kuin etsiä uusi kuvanmuokkausjuttu, mieluiten vaikka netistä, koska uskoni Appleen on hieman heikko tällä hetkellä... Mutta mennään nyt itse asiaan - eli näihin meikkeihin!
 

Myönnän, että näistä Maybellinen Fit Me-tuotteista on ollut juttua ihan tajuttoman paljon. Varsinkin tuo meikkivoidepuikko on näkynyt viikon sisällä jo ainakin kahdessa lukemassani blogissa. Päätin kuitenkin, että itsekin kerron oman mielipiteeni tuosta.
 


Ja mielipiteeni on, että tuo on paras meikkivoide ikinä! Mikään muu meikkivoide ei ole näin kevyt, mutta peittävä ja tuo värikin on just eikä melkein oikea mulle! Suosittelen tuota ihan kaikille. Myös tuo Concealer on osoittautunut ihan tajuttoman hyväksi ja näiden combo onkin saavuttanut jo luottomeikkien arvonimen omassa kokoelmassani.
Ajattelin, että voisin kuvata teille oman arkimeikkini taikka meikkikokoelmani, miltä kuulostaisi? :-)
 
Niin ja kertokaapa muuten mitä kuvanmuokkausohjelmaa te käytätte?
 
Ihanaa sunnuntaita murut!

xoxo


15 kommenttia:

 1. Joo kuvaa arkimeikki :)

  binjata.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Mä käytän ipiccy.com ja pixlr.com kuvanmuokkausohjelmia, oon ollut kyllä tosi tyytyväinen niihin :-)

  VastaaPoista
 3. Hei mikäköhän tää iPadin kuvanmuokkausohjelma on nimeltään? :) Oon koittanu löytää iPadille jotain kivaa kuvanmuokkausohjelmaa, mutta toistaiseksi tuloksetta.

  VastaaPoista
 4. halusin vaan sanoo et sun blogis on aivan ihana ja oot tosi kaunis :)

  ♥: http://leave-world.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Joo tee postaus sun meikeistä. Mä ainakin tykkäisin katella ja lueskella. :)

  VastaaPoista
 6. wow it looks so nice!! lovely blog<3

  VastaaPoista
 7. Sun blogi on ihana :D meikkipostausta odotellessa -Jensky

  VastaaPoista
 8. mulla olisi sulle postausehdotus :) tee postaus missä esittelet viidestä kymmeneen suosikkiblogiasi joilla on ALLE 50 LUKIJAA :) ?

  VastaaPoista
 9. Miten sä voit suositella meikkivoidetta, joka ei todellakaan käy rasvaiselle iholle? on siinä taas niin fiksu ihminen, hahah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en tullut ajatelleeksi tuota sillä oma ihoni on kuiva. Mukava kuulla että lukijoissani on minua fiksumpia ihmisiä jotka sivistävät minua näissä asioissa, sillä en ole mikään ammattilainen :) Kiitos kommentistasi!

   Poista